!
!

  Zo werkt het..

Wij helpen graag met de uitwis-seling van tradities omdat het mensen dichter bij elkaar brengt. In dit geval door het delen van de oudste thee-ceremonie van de Oosterse wereld en het gebruik daarbij van Oolong thee. Wij hebben weliswaar een voorkeur voor de Taiwanese Oolong – op de website kunt u hierover meer lezen – maar de traditionele thee-ceremonie die wij hier introduce-ren met de theesets en de kleine potjes, de zogenoemde Gong Fu Cha theeceremonie, is er een die in geheel China en Taiwan wordt toegepast. Tijdens de oude Chi-nese Keizerrijken was dit al een belangrijke theetraditie.

Deze traditie maakt gebruik, voor het zetten van thee, van ‘lieve’ kleine theepotjes en kleine thee-kommen, en niet zonder reden. Niet alleen de verbinding met de Chi (energetische kracht) komt daardoor sterk naar voren, maar ook de smaak, aroma en voe-dingswaarde die bevorderend werkt op de gezondheid. Meer over de voordelen van Oolong thee via deze pagina. Alle onderdelen voor de theesets worden zorgvuldig geselecteerd in Taiwan en China. Vervolgens stellen wij de set persoonlijk voor u samen. Daardoor beschikt u over een unieke set die alle be-langrijke onderdelen bevat van de oude theetraditie. De potjes en sommige onderdelen zoals het houten blad met waterreservoir zijn beperkt te verkrijgen. Wij doen er alles aan om continuïteit te garanderen. De schaarste op de markt veroorzaakt soms dat de uiteindelijke prijzen van de theesets kunnen variëren zodra er weer nieuwe onderdelen bin-nen zijn. Dat maken we bekend.

Het zetten van deze thee op de traditionele wijze geeft niet alleen het plezier en het gevoel van vervlogen tijden, het geeft je de kans om je in harmonie met elkaar te verbinden en om diepere lagen in jezelf open te zetten. De Thee Meesters noemen dit de Tai Chi Cha – als de Chinese bewegingskunst Tai Chi – maar nu doelend op de fysieke en energetische 'bewegingen' tijdens de voorbereiding, het presenteren en het drinken van de thee, vandaar ook: 'thee-ceremonie'.

Met de theeset die wij voor u samenstellen bent u zelf in staat deze traditionele theeceremonie te houden. Met of zonder ande-ren kunt u uw dagelijkse kop of mok thee zetten met het kleine theepotje.

Wanneer bij ontvangst van uw bestelling blijkt dat er 1 of meerdere onderdelen voor het samenstellen van uw set niet meer op voorraad zijn, dan garan-deren wij u de huidige prijs en geven u een nieuwe datum van aflevering.

Rechts op het scherm ziet u een aantal voorbeelden van theesets ingedeeld in 3 categorieën:

8-persoons set, 4-persoons set en 2-persoons set. De sets be-vatten meer onderdelen dan te zien is op de plaatjes. Tijdens de bestel-procedure worden alle onderdelen genoemd.

U kiest dus voor één van de 3 categorieën en wij stellen een set voor u samen van een ver-gelijkbare klasse als van de voorbeelden hiernaast. Spannend maar altijd mooi en meestal uniek omdat er van elk potje maar een beperkt aantal wordt gemaakt. Wij hebben van de diverse potjes meestal één of twee. Soms kunt u in uw set een potje aantreffen dat hoort bij de zeldzame groep van "Collector items". Die zijn weliswaar een stuk duurder, maar combineren soms mooier in sommige sets.

Wij zijn erg verheugd om deze High Mountain Oolong theeën en Theesets aan u te mogen presen-teren, de ervaringen zijn Top!

Je kunt kiezen uit 3 categorieën 

De door ons samen te stellen set heeft op z'n minst dezelfde kwaliteit als hieronder

 Grandeur

 

8-persoons set

Wordt door ons

samengesteld

 

Click for larger image

Wordt door ons

samengesteld

 

Wordt door ons

samengesteld

 

 

Enliven Your Life

 

4-persoons set 

Wordt door ons

samengesteld

 

 Click for larger image 

Wordt door ons

samengesteld

 

 

 You and Me

 

2-persoons set 

 

Wordt door ons

samengesteld

 

      

  

 

 

 

 

Copyright 2008 - True Spirit vof 

Home  -  Basket  -  Contact  - Favorites  -  About Tea  - e-Books  - Questions & Answers  -  Other websites
Gong Fu Tea sets - High Mountain Oolong - Yi Xing Teapots - Classis Yi Xing Teapots - Zisha Tea Mugs - Tea Utensils
Gong Fu Tea sets - Read this First - Unique Tea set -
Standard Tea set
Oolong Tea - Lishan - Shan Lin Xi - Alishan - Jin Shun - Jin Xuan - Original Flavor - Original Flavor Roasted - Dong Ding - Dayuling - Hehuanshan