Hulpmiddelen

Op deze pagina plaatsen wij producten die de thee ceremonie Gong Fu Cha ondersteunen. Zoekt u iets speciaals dat wij nog niet aanbieden? Laat het even weten.
!

Set voor Waterverbetering - TL01

Plaats de 3 Kosmische Energie Stenen en de Quantum Water Staaf in een karaf tot 4 liter inhoud en vul die met het beste water dat je tot je beschikking hebt. Na ongeveer 1 uur is het water gereed om te gebruiken. Vul de karaf regelmatig bij zodat je continu over goed water beschikt.

Houten thee hulpmiddelen - TL02

Met deze hulpmiddelen kunt u de tuit van de theepot openhouden, de juiste hoeveelheid opgerolde theeblaadjes in de theepot doen en de gebruikte thee makkelijk uit de theepot halen wanneer u klaar bent met theedrinken.

Ancient 'look' waterketel-TL03 400 ml.

Deze Purple kleizand Zisha pot is te gebruiken als waterketel en is alleen voor gas geschikt op een zacht vuur. Of kook het water in de bestaande waterketel en vul deze pot steeds bij voor gebruik met de theeset. Ook als theepot te gebruiken of voor de verzameling.

Waterketel of theepot-TL04 -320 ml.

Deze Purple kleizand Zisha pot is te gebruiken als waterketel en is voor zowel gas als electra geschikt, op een zacht vuur. Of kook het water in de bestaande waterketel en vul deze pot steeds bij voor gebruik met de theeset. Ook als theepot te gebruiken.